Buitenzonwering Amstelveen, dé specialist

Buitenzonwering Amstelveen

Binnen en buitendeuren

Mijn vrouw en ik hebben jarenlang in een rijtjeshuis gewoond. Hier was dan ook niks mis mee en we hebben er dan ook een erg fijne tijd gehad. Echter kwamen we op een punt in ons leven dat we toe waren aan iets anders. We hadden goed gespaard en besloten om een nieuwbouwwoning te kopen. We zijn eerst gaan kijken naar woningen bij ons in de buurt, maar helaas kwamen we hier niks tegen waarop we konden bouwen. Echter toen we onze straal iets breder maakten, kwamen we uit bij een prachtig stuk land dat te koop stond. We hebben geen moment getwijfeld en een bod gedaan. Na dit bod hebben er onderhandelingen plaats gevonden, maar uiteindelijk wisten we de grond te bemachtigen. Echter nadat we de grond hadden gekocht kon het werk pas echt beginnen. We hebben toen een enorm plan opgesteld samen met een aannemer en zijn toen begonnen met het bouwen van ons droomhuis. Iets dat ons erg veel tijd kostte was het zoeken naar mooie binnen en buitendeuren.

 

Zoektocht naar binnen en buitendeuren

We hadden het grote plaatje al wel even duidelijk, maar om ervoor te zorgen dat we in één keer door konden moesten we ook de juiste binnen en buitendeuren bestellen. Dit was dan ook een flinke opgaven. Mijn vrouw en ik hadden namelijk allebei een hele andere smaak voor de binnen en buitendeuren. Na lang gezocht te hebben wisten we uiteindelijk binnen en buitendeuren te vinden die we allebei erg mooi vonden. We hebben dit bedrijf dan ook gelijk gebeld en de binnen en buitendeuren gereserveerd. Nadat we deuren eindelijk hadden uitgekozen konden we beginnen met de bouw van ons droomhuis. Dit verliep echter wel erg soepel en we wisten het voor elkaar te krijgen om dit binnen een aantal maanden af te hebben. Nadat we ons droomhuis af hadden, hebben we ons rijtjeshuis verkocht.

 

Ons droomhuis

Voordat we het huis hadden laten bouwen hadden we natuurlijk erg veel onderzoek gedaan naar wat wij mooi vonden. Op tekening zag het er natuurlijk erg mooi uit, maar het blijft dan natuurlijk erg spannend. Echter was het uiteindelijke resultaat nog veel mooier dan alle tekeningen. De lichtinval was prachtig en het huis is echt perfect. Mijn vrouw en ik genieten er dan ook elke dag enorm van om hier te mogen wonen. We zijn dan ook erg trots op het feit dat wij dit samen voor elkaar hebben weten te krijgen. Het was natuurlijk geen enorm project, maar we hebben het toch maar wel even geflikt samen.

 

Ook zijn we opzoek gegaan naar buitenzonwering voor ons huis. Zo kwamen we in Amstelveen al snel uit bij een echte specialist op het gebied van zonwering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *